Söderberg_&_Partners_-_Logotyp_A_Två

COMPANY INTRODUCTION

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter med över 2000 medarbetare runt om i Norden och Europa.

  • Vd: Gustaf Rentzhog

  • 80 kontor i Sverige

  • Över 3,4 miljarder SEK i omsättning

  • Över 500 miljarder SEK i förvaltat kapital

  • Ett starkt fokus på hållbarhet i vår analys, rådgivning, förmedling och förvaltning

Det som attraherar medarbetare till Söderberg & Partners är vår förmåga att ta tillvara individens idéer och vilja att utvecklas inom ett visst område. Vi tror på att vi lär oss av både misstag och motgångar vilket skapar en öppen kultur som uppmuntrar till innovation och egna idéer. Genom självständigt arbete, i samarbete med våra mer erfarna medarbetare, finns stora möjligheter för den som har egen drivkraft till utveckling och lärande. 

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?

CAREER OPPORTUNITIES

Vi erbjuder deltidsjobb vid sidan av studierna, där många av våra studenter arbetar mellan 10-20 timmar i veckan. Dessa timmar kan variera utifrån studentens egna preferenser, teamets behov och med hänsyn till tentaperioder mm. Vi rekryterar främst från termin 2-5 på kandidaten till termin samt termin 1-3 på mastern. Detta eftersom vi gärna ser anställningen någorlunda långsiktig.

QUOTE

”På Söderberg & Partners tror man på unga individer och ger dem stora möjligheter att växa och utvecklas. Som exempel blev jag ansvarig rådgivare för min första kund redan vid 22 års ålder”

Filip Holmström, Rådgivare Wealth Management