COMPANY INTRODUCTION

Fidelio är ett är ett ungt och nytänkande investmentbolag som investerar i snabbväxande bolag med starka team. Vi har en strukturerad och analytisk approach till värdeskapande och har fördelen att vi kan vara betydligt mer långsiktiga, flexibla, pragmatiska och snabbfotade jämfört med traditionella private equity-bolag. Med Katarina Martinson som huvudinvesterare, har vi fått ett långsiktigt och flexibelt mandat vilket tillåter oss att ha ett entreprenöriellt och opportunistiskt tillvägagångssätt när vi ser på investeringsmöjligheter.

 

Fidelio förvaltar idag ca 3.5 miljarder SEK och har sedan starten 2010 investerat i 10 bolag med över 100 tilläggsförvärv.

 

OPPORTUNITIES

Heltidsinternships rullande över hela året (6 månader). Högpresterande kandidater har möjlighet till tillsvidareanställning. Vi söker kandidater som går BSc 3 samt MSc 1-2. Flytande svenska är ett krav.

QUOTE

På Fidelio är du en viktig del av investeringsteamet som är delaktig och får ägarskap över arbetsströmmar genom hela M&A processen. Du ska trivas i en miljö i högt tempo och med mycket ansvar, där initiativtagande och investeringsidéer uppmuntras.

September 14-23rd     2020

Sveavägen 65      113 83 Stockholm

  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln